projectenprojecten.htmlprojecten.htmlshapeimage_2_link_0
Verbouwing in Zuidhorn
bureaubureau.htmlbureau.htmlshapeimage_5_link_0
contactcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_6_link_0
particulieren.html
PARTICULIERENparticulieren.htmlparticulieren.htmlshapeimage_8_link_0

Een aanbouw aan een bestaande jaren ’70 woning in Zuidhorn, om een apart kantoor, muziekkamer en berging mogelijk te maken. Hier is gekozen voor een bescheiden vormgeving, die door zorgvuldige detaillering een zeer strakke vormgeving krijgt.

De aanbouw onderscheidt zich van de woning in hoogte en kleurgebruik, om zo het oorspronkelijke volume van de woning intact te laten. Wel sluit het gekozen materiaal zich aan bij het bestaande, voornamelijk door het gebruik van baksteen. Voegloze Zero bakstenen versterken de details en geven een beeld van een gesloten, massief oppervlak, waarmee het contrast van gesloten en open geveldelen optimaal gearticuleerd wordt. Slanke aluminium kozijnprofielen geven een subtiel spel met glasvlakken, gevat in een zwaarder aangezet houten kozijn.

FASE :    BOUW                   OPLEVERING :    NOVEMBER 2012

N%26V_Zuidhorn_2.html
N%26V_Ede_1.html
homeEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlEGGWORKS_studio_voor_duurzame,_lichtgewicht_en_tijdelijke_architectuur.htmlshapeimage_11_link_0
onderzoeksprojectenONDERZOEK.htmlONDERZOEK.htmlshapeimage_13_link_0
nieuw- & verbouwnieuw_%26_verbouw.htmlnieuw_%26_verbouw.htmlshapeimage_14_link_0
interieurinterieur.htmlinterieur.htmlshapeimage_15_link_0
3D3D_Vis.html3D_Vis.htmlshapeimage_16_link_0
lichtgewichtlichtgewicht.htmllichtgewicht.htmlshapeimage_17_link_0